2021-2022 CLASS SCHEDULE

MONDAY

4:00pm - Level III Ballet // Gino Di Marco // 1 hour

5:00pm-  Level III Intensive Contemporary // Jeryl Palana // 1 hour

5:00pm - Bridge Program Musical Theater // Jayme Latorella // 1 hour

5:15pm - Level VI Ballet/ Pointe // Gino Di Marco // 1.5 hour

7:30pm - Level VI Contemporary // Jeryl Palana // 1.5 hour

TUESDAY

3:30pm - Level III Intensive Ballet/Pointe // Zabelle Margosian // 1 hour

5:00pm - Level V Ballet/ Pointe // Leslie Woodies // 1.5 hours

6:45pm - Level IV Intensive Contemporary // Jeryl Palana // 1 hour

WEDNESDAY

3:30pm - Bridge Program Ballet // Jen Markham Martin // 1 hour

5:00pm - Level VI Ballet/Pointe // Gino Di Marco // 1.5 hours

5:30pm - Level IV Intensive Ballet // Jen Markham Martin // 1 hour

6:30pm - Level V Contemporary // Jeryl Palana // 1.5 hours

THURSDAY

4:00pm - Level V Intensive Ballet/Pointe // Leslie Woodies // 1.5 hours

5:30pm - Level VI Tap // Dianne Walker // 1 hour

7:00pm - Level VI Jazz // Adrienne Hawkins // 1.5 hours

 

FRIDAY

3:30pm - Bridge Program Ballet // Jen Markham Martin // 1 hour

3:30pm - Level III Intensive/IV Ballet // Zabelle Margosian // 1 hour

4:45pm - Bridge Program Tap // Samantha Emmond // 1 hour

4:45pm - Level III intensive Musical Theater  //Jayme Latorella // 1 hour

5:45pm - Advanced Musical Theater  //Deborah Mason // 1 hour

SATURDAY

10:00am - Level VI Ballet/ Pointe // Leslie Woodies // 1.5 hours

10:30am - Bridge Program Tap // Deborah Mason // 1 hour

11:15am - Bridge Program Musical Theater // Jayme Latorella // 1 hour

12:00pm - Level IV Tap // Ian Berg // 1 hour

12:15pm - Bridge Program Ballet // Deborah Mason // 1 hour

1:30pm - Level V Tap // Ian Berg // 1.15 hours

1:30pm - Level V Modern // Jenny Oliver // 1.5 hours

3:30pm - Level VI Modern // Jenny Oliver // 1.5 hours

Company repertory rehearsals occur outside of regularly scheduled class times.  All dancers are expected to be available.